Kapcsolat

Kovács László ev.

5500 Gyomaendrőd

Béke utca 14.

Adószám: 44714266-2-24

Nysz: 3079066

Tel: +3630/9634-409

E-mail: kovinox@kovinox.hu

E-mail: kovilaci64@gmail.com

 

Nyitvatartás:

Hétköznap: 7.00-16.00

Hétvégén: Zárva

Cylex Silver Díj

Kovinox rozsdamentes termékek gyártása

Magunkról

Tisztelt Vevőink! Tisztelt Partnereink!

Kovács László vagyok a KOV-INOX cég alapítója. 1999-ben fóliahegesztő gépek (melegen hegesztő, impulzus hegesztő) gyártásával kezdtem vállalkozásomat. 12 éve állandó munkatársakkal együtt készítjük el megrendeléseinket.

Az elmúlt években több száz gépet készítettünk különböző cégeknek. A mai kor feltételeinek megfelelően rozsdamentes acélból készítjük a vázszerkezetet és a mechanikus alkatrészeket.

Az évek során partnereink igényeinek megfelelően bővítettük termékeink körét. Rozsdamentes acélból gyártunk egyedi méretben élelmiszeripari berendezéseket, nagy- és kiskonyhai pultokat, asztalokat, polcokat, ipari mosogatókat, hentes üzletek, cukrász- és tésztaüzemek berendezéseit.

Gyártunk továbbá rozsdamentes korlátot, kerítéseket, vázakat, tetőszerkezetet és egyéb a megrendelő igényeit kielégítő dekorációs tárgyakat.

A minőségi munkához, az emberi szakértelmen kívül szükség van megfelelő technikai háttérre is. Mind a gyártáshoz, mind a kivitelezéshez szükséges gépparkkal rendelkezünk. A teljesség igénye nélkül, néhány fontosabbat kiemelnék: marógép, plazmavágó....stb

Igyekszünk a legmesszebb menőkig figyelembe venni ügyfeleink igényeit.

További kérdéseikkel vagy munkáinkkal kapcsolatban keressenek elérhetőségeinken.

 

Tisztelettel:

Kovács László-Gyomaendrőd

Tel: +3630/9634-409